Rasvetljen zločin u Subotici! Pronađeno telo Jasninog ubice, a pored njega i pismo!

Autor:

Hronika

09.02.2019

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla telo Josipa Kujundžića (59), za koga se sumnja da je ubio Jasnu Matić u Subotici sa kojoj je navodno bio u emotivnoj vezi.

RepublikaFoto: facebook.com/Jasna Matic
Jasna Matić ubijena na pragu kuće

Prema prvim informacijama Kujundžić se najverovatnije ubio iz krateža, a pored njegovog tela pronađeno je oproštajno pismo, pa se pretpostavlja da je hteo da rasčisti sa Jasnom razloge prekida njihove veze.

Navodno, on je u četvrtak pozvao Jasnu telefonom i ona je pristala da se vide nakon njenog posla, a tog dana je radila u drugoj smeni, pa je posle 22 sata tek došla kući.

Jasnine komšije su negde u to vreme čule pucanj, ali su mislili da su petarde. Ujutro je na ulici nađeno beživotno telo nesrećne žene, koje je poslato na obdukciju, a prema prvim informacijama, Jasna je ipak ubijena tupim predmetom, pretpostavlja se čekićem ili tupim delom sekire u potiljak, prema jučerašnjim informacijama. Telo je nađeno ispred njene kuće u lokvi kvi, u Dalmatinskoj ulici ispred kuće, gde je bila podstanar.

Posle 18 sati večeras, uviđaj je još bio u toku, a policija i Više tužilaštvo potvrdiće da li je samoubistvom Kujundžića rasvetljeno i tragično ubistvo Jasne Matić, što će potvrditi i istraga i obdukcija tela ubijene žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading