UŽAS: Preminulo dete (2) u Čačku

Autor: Republika

Hronika

09.02.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rano jutros u Opštoj bolnici u Čačku preminulo je dete staro dve godine i osam meseci koje je sinoć posle 20 časova primljeno sa znacima respiratorne infekcije, saopšteno je iz te bolnice.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Nakon pregleda, dete je smešteno na Odeljenje pedijatrije, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure, navodi se u saopštenju bolnice dostavljenom medijima i dodaje da mu je pružena adekvatna terapija uz pracenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne na poslednjem pregledu jutros oko četiri sata.

Iz bolnice dodaju da je ubrzo nakon toga došlo do iznenadnog pogoršanja i da je dete, i pored svih mera reanimacije, preminulo oko 5.30, preneo je RTS.


- O ishodu su obaveštene sve nadležne ustanove i podnet je zahtev za kliničku obdukciju o čemu će javnost biti obaveštena od strane nadležnih službi - navodi se u saopštenju iz Opšte bolnice u Čacku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading