Oglasio se otac vozača autobusa koji je pokosio Deu: Evo šta je rekao za sina

Autor: Novosti, Republika

Hronika

09.02.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević u četvrtak ujutru zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada joj je autobus otkinuo ruku. Vozač Bojan Jovanović još uvek je u šoku zbog nemilog događaja. Od njega je policija u petak uzela izjavu, a ostali svedoci se još uvek ispituju.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

- Bojan je u šoku zbog svega što se dogodilo i teško podnosi sve to - priča njegov otac Milan Jovanović za "Novosti".

- Ispričao mi je da je tog jutra vozio sporo, da je pokušao da obiđe automobil, koji je imao udes. Tog trenutka, međutim, u susret mu je naišlo drugo vozilo. Skrenuo je udesno i zakačio taj zaustavljeni automobil. Onda je proklizao i udario u voditeljku - rekao je Milan, otac vozača autobusa.

Bojan je odmah nakon nemilog događaja otišao u porodični dom koji se nalazi u selu Jagnjilo kod Mladenovca.

- Moj sin je savestan vozač, koji godinama vozi autobuse, i nikada nije imao nikakvih problema - ističe Milan.

- On ne pije, ne puši, živi od tog volana. I ja sam vozač u penziji, prešao sam milione kilometara i znam koliko je taj posao težak. Bojan dve godine radi u preduzeću "Banbus", i tu liniju 78 veoma dobro poznaje.

Jutros je u jutarnjem programu televizije "Pink" gostovao i voditeljkin emotivni partner novinar Mladen Mijatović kom je voditelj Predrag Sarapa pročitao i naslov u vezi sa vozačem autobusa koji je Dei otkinuo ruku.

- Istraga je u toku i ne želim da prejudiciram ishod. Nadležni javni tužilac vodi istragu. Ekipe saobraćajne policije su odmah reagovale i sada je u toku istraga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading