HRABRA I JAKA! Dea Đurđević posle teške operacije ruke nije pustila ni suzu, već je ona TEŠILA PRISUTNE!

Autor: blic.rs

Hronika

08.02.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče rano ujutru doživela je saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve hrabro podnela i u jednom trenutku čak tešila prisutne

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mesto nesreće

Lekari i policija su rekli da pribraniju osobu u trenutku nezgode nisu videli. Ona je, iako u teškom stanju, sačekala policiju i lekare i bila je sasvim svesna u trenutku saobraćajki, pre operacije, kao i posle iste.

Iako je u pitanju višečasovna operacija, Dea se posle nekoliko sati probudila iz anestezije i nije plakala, takođe je za sada veoma hrabra i jaka.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

Iako je njena porodica sve vreme uz nju i jedva čeka da je vidi, ali po propisu nisu dozvoljene posete, a ona je, kako dalje saznajemo, pribrana uprkos svemu što se dogodilo. Ne paniči, već govori da će sve biti u redu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Nakon što se probudila iz anestezije, Dea je bila svesna svega što se dogodilo i nije trebalo bilo šta da je podsećaju. Iako je višesatna operacija bila u pitanju, mnogi su se zabrinuli kako će Dea reagovati kada se probudi, budući da se teška saobracjka dogodila, međutim, ona ne samo da ne želi da govori o fizičkom bolu, već govori da će sve biti u redu. Moguće da je u pitanju stanje šoka, ali svi su začuđeni koliko je Dea hrabra devojka. Ovde je prvih 72 sata najbitnije, tako da ćemo videti kako će se sve odvijati - otkriva dobroupućeni izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading