Bolesnici napadali voditeljku: Zabole me za pinkušu, kupiće joj Mitrović drugu ruku!

Autor:

Hronika

08.02.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa im nije sveto! Dok su se lekari u operacionoj sali borili da spasu ruku mladoj voditeljki TV Pink Dei Đurđević, bolesnici na društvenim mrežama opleli su po njoj vređajući je na najstrašniji mogući način.

RepublikaFoto: facebook.com/Dea Đurđević
Dea Đurđević

Među onima koji su prednjačili u prozivkama i uvredama bili su opozicioni hejteri. Oni su u tešku saobraćajnu nesreću koja je uznemirila javnost ničim izazvani upleli i politiku, ismevajući devojku kojoj je bila odsečena ruka.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se skandalozan status korisnika pod nadimkom Zovu me mala, koja redovno deli statuse vezane za proteste, Savez za Srbiju, čiji je jedan od lidera Dragan Đilas, i pljuje po vlasti u Srbiji. Objava na Tviteru zgrozila je javnost i izazvala revolt građana, koje je pogodila tragedija.

Status: Uspalili se botovi i hemoroidne novine da brane činjenicu da im je neka žrtva važna, a neka nije vredna ni pomena

- Voditeljka Dea Đurđević teško povređena u nesreći, autobus joj otkinuo ruku. Zašto njoj znamo ime i šta joj se desilo, a o poginuloj ženi i onoj drugoj teško povređenoj na naplatnoj rampi ni reč? Pa, rođaci, zabole me za pinkušu. Stvarno. Kupiće joj Mitrović drugu ruku - napisala je hejterka.

Ona se, međutim, tu nije zaustavila.

 

 

- Pritom je povređena jer je navikla na bahato ponašanje i posle lakšeg sudara sa drugim autom izašla iz svog auta ne gledajući i izletela pred autobus. Je*iga, sestro. Gledaj drugi put. Sad će vozač busa i putnici imati traume zbog budale - navela je osoba pod nadimkom Zovu me mala.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic

Opleli i po Deinom dečku

Tviteraši su vređali ne samo Deu već i njenog dečka i novinara TV Pink Mladena Mijatovića.

- Dea verovatno nije obukla žuti prsluk i stavila signalni trougao. Što se tiče Mladena, on se bavi propagandom. Koliko je samo izveštaja o saobraćajnim nezgodama krivotvorio u medijima - navodi se u jednom od statusa.

Drugi tviteraš potkačio je i televiziju na kojoj voditeljka radi.

- Nije baš za zaje*anciju, ali Dea je naučila da, kad na Pinku radiš, nesreća te stigne makar iz drugog puta.

Kad je videla kakvu su reakciju izazvali njeni statusi, hejterka je nastavila da pljuje i vređa.

- A, vidim, uspalili se botovi i hemoroidne novine da brane činjenicu da im je neka žrtva važna, a neka nije vredna ni pomena - stoji u statusu.

 

 

Iako su pojedinci vređali i ponižavali mladu voditeljku Deu, mnogo je više onih koji su joj pružili podršku u ovim teškim trenucima. Oni su negodovali na psovke kojima je Đurđevićeva bila izložena.

 

 

- Čitam komentare po netu i mogu da kažem da sam zabrinuta za mentalno zdravlje pojedinaca. Bolesni umovi ladno likuju i slave tragediju u kojoj je mlada zena izgubila ruku. Smradovi ljudski - navodi se u statusu.

REAKCIJE
RepublikaFoto: Promo foto

Vesna Dedić, voditeljka i spisateljica

- Plačem celog jutra, ne znam šta da kažem. Strašno je kad se tako nešto desi jednoj mladoj osobi koja je talentovana, vredna i uvek nasmejana. Ceo novinarski esnaf dušom i srcem je uz dragu Deu

RepublikaFoto: Promo foto

Lav Pajkić, voditelj

- Mnogo mi je žao zbog ovoga što se desilo Dei, ona je moja veoma draga koleginica. Svim srcem sam uz nju i nadam se da će izaći iz ovoga kao pobednik, svi znamo da je ona veliki borac. I dalje sam u šoku i ne mogu da verujem da u jednom trenutku može ovako nešto da se dogodi. Dea, drži se, svi smo uz tebe

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ

Aca Lukas, pevač

- Nisam mogao da verujem šta se dogodilo. Nadam se da će se izboriti. Ona je divna devojka i zaslužila je sve najbolje. Želim joj puno sreće

RepublikaFoto: Prntscrin

Jelena Karleuša, pevačica

Pevačicu Jelenu Karleušu potresla je vest o nesreći Dee Đurđević. Ona je na Instagramu objavila voditeljkinu fotografiju i poručila joj da bude jaka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading