Poznati novinar u očaju zbog partnerke: Evo šta je Mladen rekao o teškim trenucima kroz koje prolazi Dea!

Autor: Republika

Hronika

07.02.2019

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar TV Pink Mladen Mijatović (48) svakodnevno izveštava o vestima iz crne hronike, ali danas je, nažalost, njegova emotivna partnerka akter jedne od njih.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Voditeljka Dea Đurđević (28) jutros oko 6 sati imala je tešku saobraćajnu nesreću na Dedinju, kada je imala sudar sa jednim automobilom, ali kada je izašla da utvrdi štetu, na nju je naleteo autobus koji joj je otkinuo ruku. Lekari na VMA se bore da joj prišiju ovaj ekstremitet, a u nesreći su teško povređene još tri osobe, a o njima još uvek nema više informacija.

Novinar Mladen Mijatović oglasio se povodom ovog teškog lančanog sudara.

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla na VMA - rekao je Mladen Mijatović za "Blic".

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 6 časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu. Najpre su se sudarila dva automobila. Potom su u njih udarila dva autobusa, pa još nekoliko vozila. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

07.02.2019 08:35

Samo hrabro Dea,svi se molimo za tebe.