STEŽE SE OBRUČ OKO DER ČABE: Uhapšena devojka nasmejanog ubice sa Banovog brda, zna se gde je i on!

Autor: alo.rs

Hronika

06.02.2019

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koordinirana istraga srpske i mađarske policije poslednjih dana je veoma intenzivna, a očekuje se da nasmejani ubica sa Banovog brda bude uhapšen u narednim danima! Obruč oko Der Čabe (41) steže se, a u Budimpešti je privedena njegova devojka!

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Der Čaba

Čaba je, podsetimo, osumnjičen za brutalnu likvidaciju Nebojše Markovića (37) na Banovom brdu, a trenutno jednog od najtraženijih prestupnika u regionu.

Pretpostavlja se da bi njegova ljubav mogla da odvede policiju do mesta gde se on nalazi. Javnost u Srbiji je bila šokirana nonšalantnim ponašanjem Čabe Dera, jer se na snimku jasno videlo kako je 5. januara, bez maske i s osmehom na licu, prilazi Nebojši Markoviću u ulici Rajka od Rasine u Beogradu i ispaljuje u njega više hitaca.

Nakon toga, mirno se vratio u automobil, kojim ga je saučesnik dovezao i od tada mu se gubi svaki trag. Marković je ubijen ispred kuće u kojoj je živeo sa suprugom, dok je rasklapao dečija kolica, kada se u nekom trenutku pored njega zaustavio automobil iz kojeg je izašao Čaba Der.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Snimak likvidacije

Sprekuliše se da se Čaba nalazi na Kosovu, ali da ima svoje jatake i u inostranstvu. Više od mesec dana je jedan od najtraženijih plaćenika u Srbiji i regionu, a spektakularna akcija mađarske policije u budimpeštanskoj četvrti Kobanja mogla bi konačno da dovede i do osumnjičenog za brutalno ubistvo.

- Policija je uletela u Kobanju, u ulici Banijato, u stan, koji je povezan sa srpskim serijskim ubicom Čabom Derom. Specijalci su ušli u stan na trećem spratu, u kojem živi starija žena. U njemu je bila i devojka Niki (30), koja je pomagala svojoj baki. Reč je o devojci ubice Čabe Dera - navode mađarski mediji.

Kako navode, akcija je sprovedena rano ujutru, a prema rečima svedoka, sve je izgledalo kao na filmu.

RepublikaFoto: Republika
Ubijeni Nebojša Marković

- Policajci su uleteli ujutru, između 6 i 7:30 sati. Bili su obučeni kao u akcionim filmovima i vodili su sa sobom pse. Kada sam se probudio i pogledao kroz ključaonicu, video sam policajce ispred vrata starije žene. Saznali smo da je odvedena unuka zbog sumnje da je povezana s nekim kriminalcem. Policija je zatekla Niki dok je pomagala baki. Rekli su da devojka ima veze sa ubicom, koji se traži zbog ubistva od prošle jeseni. Čaba Der je ta osoba, a nalazi se na poternici zbog raznih krivičnih dela - navode mađarski mediji reči svedoka.

Prema rečima izvora, postoji mogućnost da dolazak do Čabine devojke policiju odvede i do njega.

- Očigledno se steže obruč oko osumnjičenog. Privođenjem njegove devojke moglo bi se doći do važnih informacija, pogotovo jer postoji mogućnost da joj se javljao, a možda ona čak i zna gde je - navodi izvor blizak istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading