Pronađeno raskomadano telo Srbina u Sidneju: Gorana je ubio ovaj par!

Autor: Republika

Hronika

06.02.2019

22:20 >> 22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac dvoje dece, Goran Stevanović (40), pronađen je mrtav na jugozapadu Sidneja 14. januara. Njegov nestanak je prijavljen nedelju dana ranije.

Kan Ksuan Fam (38) i Kejt Eni Lojd (39) su optuženi za njegovo ubistvo. Pojavili su se na sudu u Liverpulu, a kaucija im nije odobrena. Ubijenog čoveka, čije je telo raskomadano, svi pamte kao veselog momka i dobru dušu.

Njegov prijatelj, Zoran Jovanović, na društvenim mrežama je podelio tužnu vest o Goranu sa kojim se družio još od srednje škole.

 

 

- Sa velikom tugom moram da kažem da smo izgubili Gorana Stevanovića zbog nepredvidivih okolnosti. Nedostajaće svima, kao osoba koja je uvek bila pravi prijatelj i koji je uvek bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Počivaj u brate moj - napisao je Zoran na Fejsbuku.

Njegovi prijatelji su bili šokirani kada su videli ovu objavu i nisu mogli rečima da opišu tugu koju osećaju zbog ovakvog gubitka.

Po njegovom Fejsbuk nalogu se može videti da je Goran bio porodičan čovek, koji je voleo svoju decu i roditelje.

Zoran je istakao da se njegov prijatelj borio sa zavisnošću i da je bio dobar prema drugima, ali ne i prema sebi. Živeo je sa roditeljima, koji se teško mire sa gubitkom sina.

 

 


- Zabrinut sam za porodicu, ne znam kako će se to rešiti - rekao je Zoran za Dejli telegraf.

Glavni insprektor Adam Vajt je opisao da je navodno ubistvo bilo veoma brutalno. Detalji su izneti na policijskoj konferenciji u ponedeljak.

Policija veruje da je Stevanović napustio svoj dom 8. januara, a da je nestao dva dana kasnije. Zgrada u kojoj je pronađeno telo je navodno čvorište ilegalnih aktivnosti i tu često dolazi policija.

Policija je zaplenila određen broj predmeta sa mesta zločina koji će biti detaljno pregledani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading