Svirepi ubica iz Zaječara maltretira nesrećnu porodicu i iz zatvora: Ubio devojku, a sada nastavlja iživljavanje!

Autor: blic.rs

Hronika

06.02.2019

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša Ćirić, očuh ubijene Dragane Ćirić (18) iz Salaša kod Zaječara, uputio je prijavu zbog pisama koje ubica njegove pastorke šalje na adresu njihove porodične kuće i na taj način uznemirava nesrećnu porodicu. Međutim, ubrzo je stigao odgovor da to što je prijavio nije krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Top News
Čedomir Đurić

Porodica Ćirić iz sela Salaš kod Zaječara, nema mira ni nakon što je ubica njihove 18-godišnje ćerke Dragane, Čedomir Đurić, iza rešetaka. On se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne od 40 godina, ali to ga ne sprečava da uznemirava porodicu devojke koju je ubio.

On je, naime, u više navrata iz zatvora slao pisma u kojima je pisao da nije odgovoran za Draganinu smrt, te da su jedini krivci oni, roditelji, posebno majka. Takođe, u pismima im je govorio da se ona sama otrovala, što je izuzetno uznemirilo i uplašilo ovu porodicu.

Koliko su bili potreseni ovim bezobraznim činom svirepog ubice, govori i podatak da su poštaru unapred rekli da im ne donosi pisma koja stižu iz Zabele, a očuh ubijene devojke, Dragiša Ćirić, ceo slučaj je i prijavio.

Međutim, na veliko razočarenje porodice, ubrzo je stigao odgovor da krivično delo ugrožavanje sigurnosti koje je prijavljeno, nije krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti. To faktički znači da je ubica slobodan da ih uznemirava, jer se konkretno ovaj slučaj nalazi u, uslovno rečeno, zakonskom "procepu".

RepublikaFoto: youtube.com/ Zamediatelevizija
Dragan Ćirić

- Kako su mi objasnili, to znači da on može da šalje šta hoće i koliko hoće, pogotovo što zaposleni u zatvoru nemaju prava da otvaraju pisma zatvorenika i proveravaju sadržinu, jer se na taj način čuvaju prava zatvorenika. I tako ćemo mi, već napaćeni, morati da trpimo maltretiranje jednog ubice, a ko će o našim pravima da misli - pita se Draganin očuh Dragiša, dodajući da strahuje da bi njegovi ljudi, uz finansijsku nadoknadu, mogli da naude porodici Ćirić.

Podsećanja radi, svirepi zločin dogodio se u decembru 2014. godine, kad je Đurić u svom automobilu brutalno pretukao nesrećnu devojku. Davio ju je, sipao joj kiselinu u usta, a potom njeno telo bacio u jezero u ataru sela Glogovica kod Glogovičke reke.

Dva dana nakon prijavljivanja njenog nestanka 11. decembra Đurić je uhapšen, a na saslušanju je priznao da je ubio devojku jer je bio patološki zaljubljen u nju, kao i da ga je obuzela ljubomora jer nije mogao da se pomiri s tim da ima momka. Godinu dana kasnije osuđen je na 40 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading