Dva mladića uhapšena u Smederevu, treći se bacio u reku i nestao bez traga!

Autor: podunavlje.info

Hronika

06.02.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između nedelje i ponedeljka, trojica mladića, S. M. (19), M. S. (21) i N. A. (21), pokušali su da se, u smederevskoj luci, popnu na brod "Brčko 1", do koga su došli čamcem.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Posada broda je pozvala policiju koja je uhapsila dva mladića, dok je treći, kako se sumnja, skočio sa broda i od tada mu se gubi svaki trag.

Mladići su se do broda dovezli svojim čamcem, sa kog su pokušali da skoče na brod "Brčko 1". Međutim, posada broda ih je spazila i pozvala policiju koja je odmah uhapsila S. M. i M. S.

Međutim, nekoliko dana kasnije, mladić nije pronađen, za njim se još uvek traga.

Juče je na lice mesta izašla i specijalna jedinica žandarmerije, čiji su ronioci pretraživali područje nizvodno od luke u potrazi za nestalim N. A, za koga se sumnja da se utopio u hladnom Dunavu.

Dvojici uhapšenih je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a Osnovno tužilaštvo u Smederevu ih tereti za pokušaj teške krađe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading