Istraga oko stravične saobraćajke na naplatnoj rampi: Evo koga je vozač funkcionera okrivio za udes!

Autor: D. I.

Hronika

03.02.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan T. (35), koji je izazvao tešku saobraćajnu nesreću kod naplatne rampe Doljevac, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52) iz sela Debelica kod Knjaževca, a pet osoba je povređeno, branio se na saslušanju slabom vidljivošću zbog magle, nezvanično saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: ST/D. I.
Udes u kome je poginula Stanika Gligorijević

On je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

- On je ispričao da je bila gusta magla i da se zbog toga zbunio gledajući u svetlosnu signalizaciju iznad naplatne rampe i kuda treba da prođe. Navodno, tada je pored njega prošao i neki automobil i on je izgubio kontrolu nad vozilom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

U strahovitom udesu koji je usledio, Dejan T. je službenom škodom velikom brzinom udario u astru čiji je vozač čekao da plati putarinu i nabacio je na pasat.

Interesuju ih samo pare

- Imam nesnosne bolove i teško psihički preživljavam udes. Danima mi niko ništa ne javlja šta je sa suprugom, a na telefon u Nišu niko se ne odaziva. Niko se nije setio ni da pita u kakvom sam stanju, a pozvali su me da platim šlepovanje moje astre, koju je drugi uništio izazivajući udes - ogorčen je Srđan Aleksić.

On dodaje da je iznenađen puštanjem vozača okrivljenog za udes da se brani sa slobode, ali ističe da veruje u pravosuđe i da će slučaj biti okončan po zakonu.

Na zadnjem sedištu škode je spavao Zoran Babić, direktor "Koridora Srbije", koji je zadobio prelom butne kosti, dok je na licu mesta stradala Gligorijevićeva, koja je bila na zadnjem sedištu astre.

Njena sestra Mirjana Aleksić (47) još je na lečenju u Urgentnom centru u Nišu, a suprug Srđan (48), koji je i upravljao vozilom, kaže da joj život i dalje visi o koncu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading