STRAŠNO! Albanac nožem izbo Srbina u Beču

Autor: kurir.rs

Hronika

19.08.2017

10:43 >> 14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bečkoj opštini Otakringer (Ottakringer) štrase u petak ujutru, oko 4.40 sati, desio se napad na Pericu Gavrilovića (37), inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Beču.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dva, zasad nepoznata, napadača albanske nacionalnosti u društvu dveju devojaka, takođe Albanki, napali su Gavrilovića u mimoilaženju na semaforu na pešačkom prelazu, javila je čitateljka Kurira iz Beča A. L.

- Najverovatnije da se dokažu devojkama jedan od napadača izgovorio je par reči i izvadio nož, a zatim počeo da psuje u pravcu Perice i još jednog momka koji je bio s njim u društvu. Napadač je izvadio nož i zabo ga direktno u grudni koš vlasniku lokala dok je drugom momku zario nož u stomak. Lekari se bore za život momaka - kaže naša čitateljka.

Ona istovremeno moli i sve koji bi mogli da pomognu u pronalaženju napadača i rasvetljavanju zločina da se jave najbližoj stanici bečke policije.

- Molimo i sve one koji su možda bili u nekim od lokala i tako videli pomenuta dva momaka napadača i dve devojke plavuše s njima da jave policiji: Jedna je bila u belom džinsu i beloj majici. S nadom da će neko pomoći u istrazi verna čitateljka moli za pomoć... - napisala nam je A. L.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading