Vuk ima samo 23 dana, ostao je bez oba roditelja, a njegova sudbina je i dalje neizvesna

Autor:

Hronika

02.02.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za život bebe stare tek 23 dan, specijalisti Kliničkog centra u Kragujevcu, neprestano se bore! Mali Vuk Ilić, beba koja je hitnim carskim rezom rođena nakon saobraćajne nesreće ostao je bez oba roditelja, a nažalost, i on je i dalje na aparatima.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Ilic
Jovana i Stefan Ilić

Beba je pod stalnim nadzorom lekara i na aparatima je za disanje. Prognoze, i pored svih procedura, koje su nakon njenog dopremanja iz kruševačke bolnice ispoštovane, i reanimacije, i dalje ne mogu da se daju.

Da podsetimo, u udesu je na licu mesta poginuo Stefan Ilić (26), a njegova supruga Jovana (24) je preminula kasnije zbog teških povreda. Prethodno su lekari izvršili porođaj carskim rezom i beba je iz Kruševca hitno prebačena u Kragujevac.

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je "fijatom" iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na jednoj od krivina su naišli na autobus koji je udario direktno u automobil .

- Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas - rekao je nakon nesreće Saša Milenković, koji je u "fijatu" bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku potom se zakucao u auto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

13.03.2019 17:52

Kako je beba Vuk?