Zver iz Novog Pazara, bio u kućnom pritvoru, iskoristio dvosatnu šetnju za seksualni napad na devojčice

Autor:

Hronika

02.02.2019

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetšestogodišnji E.D. iz Novog Pazara, koji je uhapšen pre dva dana zbog dodirivanja devojčice (9) u zgradi "Bor" u tom gradu, ranije istog dana pokušao je isto u novoj Lučnoj zgradi. Međutim, ovaj monstrum je od ranije poznat policiji i to baš po tome što je pokušao da siluje decu.

Foto: Ilustracija

Kako saznaje portal indeksonline.rs od porodice druge žrtve zlostavljanja, on je videvši da devojčica ulazi sama u ulaz zgrade, utrčao za njom, gde je na silu pokušao da je svuče. Spretna devojčica se tom prilikom izvukla iz ruku manijaka i pobegla uz stepenice. U tom trenutku je majka devojčice, koja je bila u obližnjoj prodavnici, ušla u ulaz zgrade, a pedofil je u strahu pobegao.

Nakon ovog stravičnog čina, E.D. (36) uputio se ka zgradi "Bor", gde je prema nezvaničnim informacijama, preko društvene mreže Instagram, na prevaru namamio devojčicu (9).

Tamo je pokušao da joj skine jaknu i pritom je uspeo da je dodiruje po struku i drugim delovima tela.

Devojčica je uspela nekako da pobegne od napasnika i ispričala majci sve što joj se dogodilo.

Novopazarac E.D. od ranije je poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih dela, a i ranije je privođen zbog pokušaja silovanja dece. On je bio u kućnom pritvoru a poslednja dva napada počinio je dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading