Evo šta je danas sa predatorom iz Bora koji je bludničio nad maloletnicom

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.01.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Boru i dalje je u toku postupak protiv Branka Perića (60), bivšeg zamenika gradonačelnika Bora zbog sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje, za šta je zaprećena kazna zatvora u trajanju od tri meseca do tri godine.

RepublikaFoto: facebook.com/Bor Boranima
Bivši gradonačelnik Bora sa maloletnicom 

Perić se našao u centru skandala decembra prošle godine kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se ljubi i grli sa petnaestogodišnjom devojčicom.

- Osnovno javno tužilaštvo u Boru sprovelo je dokazne radnje saslušanja osumnjičenog i ispitivanja svedoka, a zatim je tužilaštvo izdalo naredbe da se obave i psihološko-psihijatrijsko veštačenje oštećenje, koje je sprovedeno i tužilaštvu su od strane veštaka dostavljeni nalazi i mišljenje. Po oceni svih do sada prikupljenih dokaza, te po izvođenju eventualnih dodatnih dokaza, tužilaštvo će u najkraćem mogućem roku doneti svoju javnotužilačku odluku – saopšteno je iz OJT Bor.

Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora iz, kako je saopšteno, "zdravstvenih razloga", a na njegovo mesto još nije imenovan novi zamenik gradonačelnika.

- Od dana kada je podneo ostavku, Perić više ne radi u Gradskoj upravi. Sve što mogu da kažem je da je odgovorno radio svoj posao zamenika gradonačelnika i da je dok je bio na toj funkciji u potpunosti bio posvećen radnim zadacima – kazao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik grada Bora.

Osim funkcije zamenika gradonačelnika Bora Perić je bio zaposlen u borskom Institutu za rudarstvo i metalurgiju gde se i vratio na posao.

- Dolazi svakodnevno na posao i on se u Institutu bavi komercijalnim poslovima. Odličan je radnik i u svakom pogledu za njega imamo samo reči hvale. Svoj posao obavlja korektno – rekle su nam njegove kolege koje očigldno ne uzimaju u obzir ovaj skandal sa devojčicom od 15 godina.

Da podsetimo, najpre je Više javno tužilaštvo u Zaječaru uputilo zahtev policiji u Boru u vezi sa prikupljanjem potrebnih obaveštenja povodom fotografija koje su procurele u javnost na kojima visoki borski funkcioner Branko Perić (60) ljubi i grli petnaestogodišnju devojčicu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading