Nesvakidašnja potera u Novom Sadu: Pijan hteo da ukrade automobil, ali ovo nije očekivao

Autor: Republika

Hronika

30.01.2019

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.R. ukrao je u ponedeljak uveče automobil marke "Ford fiesta" ispred lokala u Futoškoj ulici 2.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Kako prenosi "Dnevnik", mlađa žena, zaposlena u kockarnici, parkirala je automobil u trećoj traci i ostavila ključeve u kontakt-bravi, a potom je na kratko ušla u jedan od lokala. Kradljivac je tada iskoristio priliku, ušao u automoboil i počeo da beži u pravcu Hajduk Veljkove ulice.

Žena je odmah alarmirala obezbeđenje iz lokala i oni su sa tri vozila pojurili razbojnika, a u međuvremenu su pozvali policiju i obaveštavali ih o kretanju ukradenog automobila.

Potera se nastavila Futoškim putem i kroz Adice, gde su D. R. uhvatili pripadnici obezbeđenja koji su mu preprečili put u Ulici Branka Ćopića, a potom ga savladali, izvukli iz automobila i zadržali do dolaska policije.

Policija je po dolasku utvrdila da je D. R. imao veliku količinu alkohola u krvi. On je uhapšen i osumnjičen za tešku krađu u pokušaju. Povređenih i materijalne štete nije bilo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading