Zastrašujuće! Ubica sa Zvezdare ne prestaje da šokira svojim ponašanjem: Na saslušanju se smejao i igrao?!

Autor: telegraf.rs

Hronika

30.01.2019

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljku Đuroviću (28), osumnjičenom da je, u nedelju na Zvezdari, ubio studenta iz Čačka, Viši sud u Beogradu juče je odredio pritvor. Policija je sklopila kockice nakon što je mladić priveden zbog sumnje da je napao i portira u obližnjoj banci.

RepublikaFoto: instagram.com/Nedjeljko Djurovic
Neđeljko Đurović

Mladić je navodno raskinuo sa devojkom, zbog čega je bio očajan. Te noći je gledao njene profile na društvenim mrežama i video je njenu sliku s drugim dečkom. Posle toga se razbesneo, uzeo je navodno neke narkotike, alkohol, nož i izašao iz stana.

Pre Miloša naleteo je na jednu ženu, ali se ipak sklonio od nje jer, navodno, nije hteo da dira žensko - kaže za "Novosti" izvor blizak istrazi upućen u prvu verziju događaja, koju je osumnjičeni danas negirao u tužilaštvu.

Sledeći prolaznik na kojeg je mladić, kako se sumnja, naleteo bio je Miloš Mileusnić, student iz Čačka, koji se vraćao kući tog jutra od devojke.

KOD TUŽIOCA IGRAO?!

Osim što je danas puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, kako izvor otkriva, Đurković je bio veseo i nasmejan.

- Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan - otkriva izvor.

Dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

- Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao - dodaje izvor.

Čim je Đurović doveden na saslušanje, rekao je da nije kriv i da nema nikakve veze sa ubistvom Mileusnića.

- Nisam ubio tog momka, nisam kriv i nemam nikakve veze s tim - kazao je navodno.

Pokušao je da objasni da je u noći između subote i nedelje sedeo u stanu i gledao film. Prema verziji koju je izneo pred tužiocem, izašao je iz stana jer je ostao bez cigareta.

- Odjednom me je napala grupa mladića, bez ikakvog razloga. Jedva sam uspeo da im pobegnem - ispričao je navodno on.

- Navodno ga je izbo kuhinjskim nožem, koji je policija na kraju i pronašla. Otišao je posle u Poštansku štedionicu i tu je hteo da "upadne" i urinira. Portir mu to nije dozvolio i onda su se potukli. Sa kolegom je uspeo da savlada mladića i prijave ga policiji.

Nakon što je saslušan zbog tog napada, Neđeljko Đurović je pušten. Ubrzo su povezali sve, proveravajući kamere u blizini mesta zločina i uhapsili su ga ispred zgrade u kojoj ima stan - kaže sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading