Silo od čoveka, u srcima te čuvamo, zaboravu te ne damo: Prijatelji ispraćaju ubijenog studenta potresnim porukama

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

29.01.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko smo puta samo išli u školu zajedno... Koliko smo samo snežnih zima proveli zajedno na točkovima... Strašan momak si bio, koliko je samo lepih reči bilo u našem prijateljstvu. Počivaj u miru komšija, Legendo. Zuvek ćeš živeti u našem srcu i duši.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Mileusnic
Žrtva krvavog pira: Miloš Mileusnić

Ovim rečima brojni prijatelji, rodbina, poznanici i sugrađani opraštaju se od Miloša Mileusnića (24), studenta iz Čačaka kojeg je u nedelju ujutru mučki usmrtio Požarevčanin Neđeljko Đurović.

Šok i ogromna tuga nadvili su se nad Srbijom nakon saznanja da je jedan mladi život ugašen na tako tragičan način. Još veću ranu otvorila je činjenica da je mladić za kog se sumnja da je Milošev ubica, krvavi pir počinio iz ličnog hira i nezadovoljstva.

Tuga, bol i žal za mladićem prisutna je i na društvenim mrežama, gde korisnici ostavljaju tužne poruke i poslednje pozdrave ubijenom studentu.

 

 

- U srcima te čuvamo, zaboravu ne damo! Bićeš uvek deo nas crno-beli brate. Uvek nasmejan, srećan, pun energije. To si bio ti, sila od čoveka, momak za primer. Svi su te voleli i cenili! I dalje nisam svestan da se ovo dešava. Neka ti je večna slava komandante, brate naš! Silo od čoveka! - napisao je Milošev prijatelj Nikola ispod zajedničke fotografije.Komentari su se nizali u nedogled, a šokirana omladina podelila je i zajedničke fotografije iz bezbrižnih dana.

- Jednom si rekao: "Život je lep, Partizan je večan" i to će ostati naša zvezda vodilja. Volim te prijatelju sad i zauvek, nek' ti je večna slava. Zuvek u našem srcu - bio je jedan od komentara.
"Sila, ljudina, drugarčina!", "Volim ga, šokiran sam... I dalje ne verujem. Ne mogu da se pomirim sa tim. Volim brata najboljeg. Saučešće porodici", "Moje saučešće divnim roditeljima divnog deteta koje je nažalost otišlo prerano", komentari su Miloševih bližnjih.

Psovke na profilu ubice

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Mileusnic

U međuvremenu, dok Miloševi prijatelji tuguju na Fejsbuku, na Instagram profilu mladića koji mu je presudio razjareni mladići i devojke ostavljaju preteće komentare.

Njihov bes i ljutnja ne čude, budući da je uhapšeni Neđeljko Đurović policajcima nakon hapšenja rekao da je Miloša ubio nakon neprespavane noći koju je proveo na društvenim mrežama, i to zato što je bio nezadovoljan svojim životom i da je svoju žrtvu izabrao nasumice.

- Je l se dobro osećaš sad? Kako ti je kada shvatiš da si jednoj majci oduzeo sina, ocu naslednika, a sestri brata? Je l ti je drago sad kad shvatiš da si usmrtio čoveka? Stići će te sve, platićeš. Bog sve vidi, ljudska nulo. Crno ti se piše - jedan je od ljutitih komentara, i možda najblaži među njima.

Pored toga, Neđeljku je pisano da ga osveta čeka u zatvoru, a drugi simpatizeri Partizana ponavljali su: "Crno ti se piše".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading