ŠOKOVI! Neočekivan obrt u slučaju ubistva na Zvezdari: Nakon priznanja, monstrum sada priča ovu priču!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca, koji je osumnjičen da je u nedelju rano ujutro nasmrt izbo mladića Miloša Mileusnića ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, negirao je pred tužilaštvom da je ubio studenta iz Čačka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Mar 22, 2017 at 5:53am PDT

Kako "Blic" saznaje Đurović je negirao da ima ikakve veze sa zločinom, a tvrdi i da u vreme ubistva nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Kako se saznaje, zatražen je pritvor za Đurovića i čeka se odluka suda. Đurović je inače čim je uhapšen priznao zločin. U prvom iskazu policiji je rekao da je dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, da je shvatio koliko je nesrećan, pa je rešio da nekoga ubije. 

Đurović nesrećnog Mileusnića nije poznavao niti su imali bilo kakve veze, čak ni na društvenim mrežama. Jednostavno, on je bio prvi na koga je pomahnitali ubica naleteo kada je izašao u svoj krvavi pohod. Mladić je izboden prekjuče oko šest časova ujutru, u hodniku zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića 20 A, gde je živeo sa cimerom. Od zadobijenih povreda, mladić je preminuo u Urgentnom centru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading