Moguć razlog za monstruozno ubistvo? Ovo je ubica sa Zvezdare objavio pred krvavi pir, a pogledajte i kako se predstavljao na Instagramu!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio studenta iz Čačka Miloša Mileusnića (24) u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Đurović je na saslušanju šokirao policajce i ispričao da Mileusnića nije poznavao i da ga je usmrtio jer je bio nezadovoljan svojim životom?!

Foto: instagram.com/djurovic_nedjeljko
Lice zla: Neđeljko Đurović

- Osumnjičeni je rekao da je celu noć bio na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk, te da je iznenada shvatio da je nezadovoljan svime oko sebe i da je njegov život bezvredan! Tada je zgrabio nož iz kuhinje i besan izleteo iz stana u nameri da nekom presudi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Jun 17, 2015 at 8:58am PDT

 

Neđeljko Đurović je samo nekoliko sati pre brutalnog napada na Fejsbuku objavio pesmu od nedavno preminulog pevača Olivera Dragojevića "U ljubav vjere nemam".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Jul 28, 2015 at 2:24pm PDT

 

- Bio je aktivan na društvenim mrežama, a nekoliko dana ranije postavio je sliku Don Vita Korleonea na kojoj piše "Mene tuđi životi ne zanimaju. Ja sam i od ovog mog u šoku" - kaže prijatelj osumnjičenog.

Na Instagramu ubice može da se vidi da je imao više od 1.100 pratilaca i da je naizgled uživao u životu, pa su skoro sve fotografije sa nekog putovanja na kojima je on nasmejan, a ima i dosta objava u kojima se vidi da je voleo da uživa u hrani i alkoholu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Feb 20, 2015 at 7:54am PST

 

Takođe, na njegovom Fejsbuku se može videti da je patio za psom koji mu je preminuo u oktobru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Jun 27, 2015 at 11:23pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Despot

29.01.2019 19:25

I šta je poenta ove "vesti"?