Voleo je život i imao velike planove, a monstrum ga ubi iz hira: Potresna ispovest prijatelja likvidiranog Miloša Mileusnića

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

28.01.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da vam opišem koliko je Miloš voleo život. Kovao je velike planove za budućnost, trebalo je da počne da stažira... A ubio ga je neki monstrum, i to iz hira! Ovako je danas kroz suze rekao jedan od prijatelja ubijenog Miloša Mileusnića, Čačanina kog je pomahnitali napadač presreo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, gde je živeo tokom studija.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Žrtva i dželat: Miloš Mileusnić i Nedeljko Đurović

Na samom ulazu u zgradu, u kojoj je Mileusnić živeo sa cimerom, a ispred koje ga je napadač usmrtio, prijatelji i poznanici su ostavljali cveće i palili sveće za "brata".

Veliki planovi

Jedan od njegovih drugara ispričao je da se tog jutra čuo sa devojkom preko "Fejstajma" i da je oko 5.35 odlučio da krene ka njenom stanu koji se nalazi u blizni.

- Ne mogu ni da vam opišem koliko je taj dečko voleo život. Bio je u srećnoj vezi, završavao je Pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku. Uskoro je trebalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost. Krenuo je ka devojci, nije bio ni u kakvom sukobu ili svađi, nije bio taj tip čoveka - kroz plač nam priča mladić.

 

Međutim, ispred ulaza u zgradu, kaže, sačekao ga je pomahnitali bolesnik sa nožem u ruci, spreman da nekom presudi.

Iz čestite porodice

- Dolazi iz čestite i poštene porodice, roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu. On stvarno nije bio neki problematičan dečko niti nekakav navijač. Jeste voleo Partizan, ali daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga ili bilo čega drugog. Živeo je normalnim životom, nikom nije jasno kako i zašto je do ovoga došlo - kaže i dalje šokirani prijatelj

Podsećanja radi, policija je u Beogradu uhapsila Neđeljka Đurovića (28) zbog sumnje da je zadao smrtonosne ubode Milošu Mileusniću juče ujutru. Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvojica se nisu ranije poznavali, te nisu bili ni u kakvom sukobu. Mileusnić je bio njegova slučajna žrtva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading