Ovo je student iz Čačka koji je iskasapljen nožem ispred stana u Beogradu

Autor: M. Ž. L.

Hronika

28.01.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student Miloš Mileusnić (28) ubijen je juče oko šest sati ujutru ispred stana u kojem je živeo u Ulici Dimitrija Tucovića u centru prestonice. Policija traga za napadačem koji je nožem izbo studenta.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Miloš Mileusnić, ubijeni student

Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mesta i prevezla ranjenog mladića bez svesti u bolnicu, ali je on, nažalost, podlegao povredama ubrzo po prijemu.

Komšinica: Čula sam zapomaganje: "Nemoj, brate, nemoj!" Kasnije su mladića našli u lokvi krvi

- Čula se neka buka, svađa i dreka u hodniku zgrade. To nas je razbudilo, ali niko nije smeo da izađe napolje jer smo se uplašili. Čulo se glasno zapomaganje: "Nemoj, brate, nemoj", a posle toga stravična tišina. Kasnije sam od komšija saznala da je taj dečko ležao u lokvi krvi ispred svojih ulaznih vrata, navodno je ključ još bio u bravi. Verovatno je pokušao da pobegne u stan, ali nije uspeo. Jadničak - ispričala je stanarka zgrade.

Kako Srpski telegraf saznaje iz izvora bliskih istrazi, nesrećni mladić, koji je inače rodom iz Čačka, vraćao se kući od devojke kada je napadnut.

Priveden cimer

Policija je, kako nezvanično saznajemo, privela mladića koji je živeo u stanu zajedno sa ubijenim Milošem Mileusnićem. Njegov identitet nije saopšten, a nije otkriveno ni u kom svojstvu je završio na saslušanju u policiji.

- Tragova krvi je bilo i ispred ulaza u zgradu, a ranjeni Mileusnić nekako je uspeo da dođe do stana, ispred kojeg je pao. Motiv napada zasad nije poznat, a istraga o ovom slučaju je i dalje u toku - priča naš sagovornik.

Miloš Mileusnić je navodno bio član jedne navijačke grupe. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading