Specijalni sud doneo odluku! Stojkovićeva supruga kažnjena sa 50.000 dinara, a evo i zbog čega

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

26.01.2019

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, Valentina Stojković kažnjena je u petak odlukom veća Specijalnog suda sa 50.000 dinara jer se nije odazvala pozivu koji joj je uručen za svedočenje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Stojković sa porodicom

Ona je predložena kao svedok u postupku koji se vodi protiv tri osobe, optužene da su golmana Partizana prevarili prodajući mu tuđe placeve u Makiškom polju.

Za naredni pretres, koji je zakazan za početak marta, sud je pored nje i još dva svedoka pozvao i Vladimira, koji u ovom slučaju ima status oštećenog.

Na optuženičkoj klupi su Uroš Janković, nekadašnji potpredsednik Opštine Čukarica, kao i Vladimir Đurković. Postupak se vodi i protiv fudbalskog menadžera Miroslava Stefanovića.

Tužilaštvo tvrdi da su tokom 2015. i 2016. godine koristeći falsifikovanu dokumentaciju, na prevaru prodali više parcela, uveravajući golmana da će u nekom budućem periodu placevi biti atraktivni za ulaganje i izgradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading