Evo šta je prethodilo brutalnom ubistvu u Požarevcu, kada je Tarzan poznaniku smrskao glavu

Autor:

Hronika

25.01.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tarzan L. (51) uhapšen je zbog sumnje da je šipkom nasmrt pretukao Živoslava Živojinovića (60). Motiv brutalnog zločina zasad nije utvrđen, a pretpostavlja se da je napadu prethodila svađa.

Mesto zločina

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Živojinović i Tarzan L. su se odranije poznavali, a kobnog dana navodno su sedeli zajedno i pili ispred jedne prodavnice, da bi potom otišli do barake u kojoj je živeo nastradali.

- Oni su se, kako se sumnja, raspravljali, pa potukli da bi Tarzan L. u jednom trenutku zgrabio metalnu šipku i brutalno pretukao Živojinovića. Nesrećni čovek je pao i ubrzo preminuo, a njegovo telo u lokvi krvi pronađeno je u baraci u blizini Stare ciglane - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, obdukcijom je utvrđeno da je Živojinović ubijen, a policija je odmah krenula u potragu za napadačem.

- Tarzan L. je ubrzo identifikovan i priveden. On je navodno na saslušanju negirao krivicu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ubijeni Živojinović živeo je sam u baraci, a komšije kažu da je bio miran i povučen.

- U šoku sam! Ne mogu da verujem da je Živoslav mrtav. Često sam ga viđala, nikad se nikom nije zamerio, nikog nije dirao... Velika tragedija - priča komšija.

Tarzan L. će nakon policijskog zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u tužilaštvu.

Živeo sam, sin mu umro

Komšije kažu da je Živojinović živeo u teškim uslovima i da je bio penzioner.

- Voleo je da popije, ali nije bio agresivan. Čuo sam da ima suprugu i sina, s kojima nije živeo. Priča se da mu je drugi sin preminuo - priča komšija ubijenog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading