NESREĆA U KOLAŠINU: Beograđanin izašao iz busa i pao u provaliju!

Autor: vijesti.me

Hronika

18.08.2017

09:22 >> 09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Ivan Čolović (30) povređen je prilikom pada u provaliju, iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin - Podgorica. Beograđanin je bio putnik autobusa "Lasta" koji je stajao u koloni, zbog nezgode, koja se prethodno dogodila na tom delu magistrale.

RepublikaFoto: pixabay.com
Beograđanin povređen nakon pada u provaliju/Foto: Ilustracija

Pretpostavlja se da je mladić, nakon što je izašao iz autobusa, krenuo prema rubu puta, ka potpornom zidu i survao se u provaliju duboku oko 70 metara.

Skoro dva sata pripadnici kolašinske službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS), izvlačili su povređenog mladića iz provalije.

- Dobili smo poziv od kolašinske policije oko 3.50 časova i odmah je pet pripadnika Službe zaštite krenulo na teren. Oko dva sata, po vrlo teškom terenu i uz slabu vidljivost, izvlačili smo Beograđanina. Na sreću, koliko znamo, van je životne opsanosti i sve se dobro završilo. Našli smo ga na mestu koje je 70 metara niže od od magistrale. Navodno on je prvo pao oko 30 metara, pokušavajući da se vrati, okliznuo i još dublje se survao - rekli su Vijestima u Službi zaštite.

Oni kažu da je srećna okolnost bila što je Beograđanin sve vreme bio u svesnom stanju i da je dozivao spasioce, što je olakšalo njegovo lociranje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading