U KRAGUJEVCU OD JUTROS DESET SAOBRAĆAJKI, više povređenih

Autor: Republika

Hronika

24.01.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kragujevcu se od jutros dogodilo desetak saobraćajnih nezgoda, uglavnom usled magle i leda na putevima. Prema nezvaničnim informacijama, u nezgodama koje su se dogodile na nekoliko lokacija na području Kragujevca lakše su povređene tri osobe.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Nezgode su se dogodile u Bulevaru kraljice Marije, u Gornjomilanovačkoj ulici u Šumaricama, kod crkve u Grošnici, u Erdeču, kod Medicinske škole, kod Spomenika crvenoarmejcima na putu između Šumskog raja i Desimirovca i u ulici Dragoslava Srejovića kod Vulović transporta.

U ovim saobraćajnim nezgodama lakše su povređena tri muškarca. U udesima koji su se dogodili jutros oko 6 sati u Bulevaru Kraljice Marije i u Gornjomilanovačkoj ulici lakše su povrđene dve muške osobe, koje je ekipa Hitne pomoći zbrinula i prevezla na dalju dijagnostiku u Urgentni centar kragujevačkog Kliničkog centra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading