Ispovest Tijane Ajfon o dečku kome sude zbog ubistva u "Tiltu": Volim ga i da je ceo u okovima!

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

23.01.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju za ubistvo Slobodana Vukića, koji je stradao u noćnom klubu "Tilt", u utorak se pojavila i Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon. Ona je sa klupe u sudnici bodrila svog dečka, Milovana Tadića, optuženog za ubistvo Vukića. Sva u crnom, Tijana mu je prišla po okončanju ročišta, nasmešila se i zagrlila ga. Nije mogao da joj uzvrati zbog lisica na rukama, ali se sve vreme smeškao. Uspeli su da malo proćaskaju, a ona je nakon toga sa advokatima napustila sud.

Dan kasnije, otkriva detalje ovog slučaja, a tvrdi i da će Tadić biti oslobođen sumnji da je kobne noći Vukiću naneo povrede od kojih je mladić preminuo.

Tijana i Milovan su već neko vreme u vezi. Optuženi je od sredine avgusta 2018. u zatvoru zbog droge.

- Kako se osećam, znaju samo ljudi koji proživljavaju isto. Ja ga volim i da je ceo u okovima. Nažalost, takva je situacija. Nije lako, ali kad je ljubav u pitanju, mogu da izguram sve - rekla je Tijana u ispovesti za Telegraf.

Ubistvo u noćnom klubu dogodilo se u decembru 2015. godine, a na prethodnim ročištima pokazani su snimci sa kamera, na kojima se vidi ko je sve preminulom Vukiću zadao udarce i gde.

Jedna kamera snimila je Vukića i njegovog prijatelja Miroslava Bastu za šankom, dve su zabeležile kako članovi obezbeđenja iznose Vukića, dok je ona ispred kluba snimila kada je optuženi Milovan Tadić zadao Vukiću udarac za koji tužilaštvo tvrdi da je bio koban. 

Na jednom od snimaka ulovljena je scena koja se odigrala na samom ulazu u klub. Basta je odgurnuo prijatelja koji se zateturao i pao na zemlju, potom ustao i krenuo nazad ka ulazu u klub. Na snimku se vidi da je zatim radnik iz garderobe izašao da isprati hostese. Krenuo je zatim nazad u klub, a Vukić je krenuo za njim. Tadić otvara vrata kluba momku iz garderobe, a zatim se okreće i šutira Vukića u stomak.

- Samo sačekajte sledeće ročište. Tada će se dokazati da Milovan nije ubio nikoga. Kada dođu veštaci, biće jasno da on Vukića nije usmrtio udarcem. Ne mogu da iznosim detalje, sve će se videti i čuti na sledećem suđenju, napokon. Što se tih snimaka tiče, meni je bilo užasno da se mlad dečko onoliko napije i pravi gluposti, a udarac u butinu mi nije strašan. Taj udarac ne može da izazove vrtoglavicu, a kamoli smrt - kaže Tijana, komentarišući navodni udarac u stomak, koji je Tadić zadao Vukiću. 

I Tadić je u svojoj odbrani na sudu naveo da je nogom odgurnuo Vukića u predelu butine, a ne stomaka, kao i da taj udarac nije mogao da izazove njegovu smrt. Posle više ponavljanja snimka, sudija je utvrdila da ga je ipak udario u stomak.

Tijana je Milovana juče videla prvi put posle tri meseca. 

- Imali smo neku zabranu poseta 3 meseca, pa je i ovaj susret u sudu bio emotivniji, ali uskoro krećem u normalne posete. On je u pritvoru zbog drugih stvari, za koje će se isto tako dokazati da nije baš tako. U oba slučaja znam da će presude biti oslobađajuće jer ko prisustvuje suđenju zna da nije kriv. Čekaću ga koliko god da treba - odlučna je Tijana. 

Na pitanje šta će se desiti ako Tadića, ipak, osude, odgovara iste sekunde da se to neće desiti.

- Da je kriv, odmah bi ga zatvorili kad se to desilo. Ali to se neće desiti jer nije kriv. 

 

Tijana često na Instagram postavlja fotografije i emotivne statuse, kojima pokazuje koliko pati zbog trenutne situacije.

- Kada bi me neko pitao kako da opišem čoveka mojih snova, pokazala bih mu tvoju sliku. Ti si moj dar od boga, koji te poslao da me čuvaš, da mi budeš prijatelj, zaštitnik, muž, otac moje dece. A malo njih i zna da se mi poznajemo toliko dugo i malo ko zna naše situacije poslednjih nekoliko godina. Pokušavali su i da nas rastave, ali tek sad, u ovoj *ebenoj situaciji, vidim da nas više niko i ništa ne može rastaviti... Čekam te ljubavi, i imaš moju pordšku i ljubav do kraja života! Volim te - napisala je ispod zajedničke fotografije sa Tadićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading