Monstrum koji je silovao staricu u Zaječaru kaže da se ispovedio nakon zločina i da se kaje

Autor: blic.rs

Hronika

22.01.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Iskreno se kajem što sam prebio i silovao M. R. (80). Pozvao sam sveštenika i ispovedio se, tražeći od Boga oproštaj za to što sam učinio, jer znam da mi M. R. i njena porodica ne mogu oprostiti za zlo koje sam im naneo."

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovo je juče kazao Rade Đorđević (22), iz Zaječara, kome se sudi jer je krajem avgusta prošle godine surovo pretukao, nakon čega je dva puta silovao staricu u njenoj kući, prethodno je zavesom vezavši za stolicu.

Đorđević je na prethodnom ročištu priznao delo, ali je kazao da se ničega ne seća, jer je 20. avgusta prošle godine, kako je kazao, "ceo dan pio viski i crno vino, konzumirao marihuanu, te popio sedam tableta "ksalola" i jedan "ekstazi".

Dr Mirjana Filimonović, neurosihijatar, istakla je da je Đorđević bio u stanju smanjene uračunljivosti, ali ne toliko bitne da se ničega ne seća. Tužilaštvo je, stoga, zatražilo da se Đorđević osudi na maksimalnu kaznu, koja iznosi 15 godina zatvora.

Krivično veće Višeg suda u Zaječaru je zaključilo glavni preters i zakazalo donošenje prvostepene presude za 25. januar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading