Umalo kobni selfi: Mladić se fotografisao na vagonu, udarila ga struja od 25.000 volti

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

21.01.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravljenje "selfi" fotografije na vagonu umalo se u trenutku kobno završilo za mladića S. S. (19) koji je doživeo strujni udar i zbog čega je transportovan iz Valjeva na lečenje u Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

On je, dok je pokušavao da napravi "selfi" fotografiju pošto se popeo na vagon na drugom koloseku valjevske železničke stanice, doživeo udar struje napona 25.000 volti i zadobio opekotine koje su mu zahvatile veći deo tela, piše "Blic".

Pomoć mu je najpre ukazana u Urgentnom centru valjevske bolnice, ali je zbog nivoa opekotina morao da bude prebačen na dalje lečenje u beogradski Klinički centar.

Nakon prvog zbrinjavanja, S. S. je policiji ispričao da je bio sam na stanici i da se na vagon popeo "bez nekog posebnog razloga", ali je na licu mesta pronađen njegov mobilni telefon, pa se pretpostavlja da je pokušao da napravi "selfi" fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading