I Crnogorci traže Koraća: Povezan sa likvidacijama na Primorju

Autor: Borba, Republika

Hronika

20.01.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorska policija ima određena operativna saznanja da je Filip Korać, za kojim je MUP Srbije raspisao međunarodnu poternicu, povezan sa nekim likvidacijama na Primorju, otkriveno je u vrhu policije.

RepublikaFoto: Republika
Filip Korać

Kako je rečeno, i crnogorska policija vodi određene istrage protiv Koraća, ali i još nekih crnogorskih državljana koji su povezani sa njima. Korać je pre nego što je zvanično nestao, jedan dan boravio i u Budvi, otkrili su istražitelji koji rade na lociranju Koraća, saznaje portal borba.me.

- Koraću se svaki trag gubi nakon što je napustio Beograd. Ono što je indikativno, par dana pre toga, boravio je u Budvi, gde su ga locirali istražitelji - kazao je izvor iz vrha policije.

Korać je, kako se operativno sumnja, direktno povezan sa "škaljarskim klanom", a održavao je kontakte sa Jovicom Vukotićem, njegovim bratom Igorom, ali i Igorom Dedovićem.

- U toku je razmena informacija sa nekim policijama okruženja, a mi imamo operativna saznanja da Korać može imati veze sa nekim likvidacijama na Primorju, koje su se desile poslednjih nekoliko godina. Naša istraga je usmerena na lociranju Koraća, ali i njegovih saradnika iz Crne Gore - naveo je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading