Jeziva nesreća u Italiji: Četvoro lopova iz Srbije jurila policija, a onda su svi stradali!

Autor: alo.rs

Hronika

19.01.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvoro srpskih državljana poginulo je juče neposredno posle krađe u blizini naselja Alvinjano, u okrugu Kazerta na jugu Italije, dok je pokušavalo da umakne policijskoj patroli! Vozač "škode karavan" je četvoricu od petorice putnika odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sleteo s puta.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vozač "škode karavan" je četvoricu od petorice putnika odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sleteo s puta. Jedan od njih je uspeo da izađe, ali ga je neposredno posle toga usmrtio kamion koji je naišao. Peti čovek je prebačen u bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.

Filmska potera se okončala tragično na magistralnom putu u blizini tog grada, jer su naši zemljaci odbili da se zaustave na zahtev policijske patrole iz grada Teleza Terma, iz okruga Benevento, koja je procenila "da su sumnjivi".

- Svi su bili u "škodi karavan", koju je presrela policijska patrola iz Teleze Terme. Nakon dvadesetak kilometara potere, automobil je sleteo s puta i četvorica od njih petorice su poginula. Jednog je usmrtio kamion po izlasku, dok je od četvorice zarobljenih u prevrnutom automobilu samo jedan preživeo. Morali su da intervenišu vatrogasci da bi izvukli teško povređenog i tri tela. Policija pokušava da identifikuje žrtve, sumnjaju da je reč o grupi provalnika koja je krala u gradovimo Benevento i Avelino - preneli su italijanski mediji navodeći da su neposredno pre prevrtanja izbegli direktan sudar.

- Automobil je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovozonu traku i za dlaku izbegao da se zakuca u kamion koji mu je dolazio u susret. Uspeli su da izbegnu direktan sudar, ali je škoda karavan posle toga sletela sa puta pravo na liticu. Lakše su povređena i dva policajca koji su učestovali u poteri -prenose lokalni mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading