Španska misica iz raznetog automobila izgovorila sudbonosno "da": Udala se za Srbina zbog kojeg je umalo nastradala

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

18.01.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olat Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu koja je u septembru prošle godine bila kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, udala se za Srbina zbog kojeg je umalo ubijena.

RepublikaFoto: facebook.com/Olatz Bilbao
Olat Bilbao Gonzales 

Olat je izgovorila "sudbonosno da" Strahinji Stojanoviću, Srbinu sa kojim je tog dana bila u društvu, a koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića, ali se i pojavio kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma.

Olat je objavila prvu zajedničku fotografiju sa Strahinjom i u opisu napisala: "Gospodin i gospođa Stojanović". Ujedno, ona je na Instagramu svoje ime promenila u Olat Stojnović Bilbao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. & Mrs. Stojanovic

A post shared by Olatz Stojanovic Bilbao (@0latz) on Jan 18, 2019 at 10:02am PST

Podsetimo, Olat se nakon eksplozije i oporavka oglasila sledećim rečima:

- Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičnom timu profesionalaca koji su spasili moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljujem se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslovena sam - napisala je tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading