Mercedesom divljao po Borči, napravio karambol

Autor: Republika

Hronika

15.01.2019

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje četiri automobila oštećena su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Borči, u Ulici bratstva i jedinstva, kod broja 63-65. Prema izjavama svedoka, "mercedes" se kretao velikom brzinom, vozač je izgubio kontrolu i udario u "reno" koji je pokušao da skrene, pa u parkirane automobile, piše portal borca.info.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

"Mercedes" je udario u reklamni stub koji ga je sprečio da na trotoaru pokosi roditelje sa bebom u rukama. U automobilu su bila četiri mladića.

Muškarac kog je zamalo udarli vozilo je policajac i odmah je pozvao kolege. Trojica mladića iz "mercedesa" su, dok je čovek telefonirao, pobegla sa lica mesta, a on je uspeo da zadrži četvrtog do dolaska policije.

VOZIO SE S NJIMA, A NE POZNAJE IH

Policiji je rekao da ne poznaje mladiće s kojima je bio u autu. Na licu mesta su bile tri policijske patrole. Među ljudima koji su policiji dali izjavu je i muškarac koji je, tvrdi, ostao nepovređen, zahvaljujući drvetu lipe. Parkirani "golf" je posle udarca poleteo prema njemu, ali se, srećom, odbio o drvo.

Vlasnica "mercedesa" je ubrzo stigla na lice mesta i policiji rekla da ne zna ko je vozio njen automobil.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading