Policija razvaljuje mafijaše: Za dva dana u Kragujevcu uhapšeno 40 kriminalaca

Autor: Republika

Hronika

15.01.2019

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom protekla dva dana u Kragujevcu uhapšeno je 40 kriminalaca. Od njih je već 30 procesuirano za razna krivična dela, od trgovine narkoticima pa do višemilionskih prevara.

Akcija policije nakon višemesečnog koordiniranog rada, prikupljanja dokaza, sprovedena je munjevito i još uvek traje.

Uhapšeni su i zadržani u pritvoru po nalogu Višeg ili Osnovnog tužilaštva.

Među uhapšenima su braća Marko i Božidar, Nikola P. i Darko Ž., koji se povezuju sa jednim od kriminalnih grupa iz naselja Aerodrom.

Pored njih, koji su povezani sa, kako se sumnja, tučom u noćnom klubu "Volpe", kada je teško povređen bivši bokser J. L. (24), koji je isečen do te mere da su mu prekinute tetive na nogama i periferni nervi, uhapšeni su, kako saznaje "Blic", i glavni kriminalci: Saša M. i Novak T., koji su pod sumnjom da pripadaju drugom klanu iz istog naselja.

Veliki udar policije, koji mnogi vezuju za kadrovske promene u kragujevačkom MUP koje su se dogodile pre osam meseci, nije ograničen samo na Kragujevac. Naime, uhapšena su i četiri najveća dilera droge u Aranđelovcu.

U akciji koja još nije okončana zaplenjene su velike količine narkotika - marihuane, heroina, tableta ekstazija i drugih psihoaktivnih supstanci. Pored toga, kod uhapšenih je pronađena i veća količina vatrenog oružja, pištolja, pušaka i municije. Osim toga, i pancirni prsluci, biber-sprej...

Kriminalne grupe su praćene mesecima i njihovi članovi nisu hapšeni da bi se pribavili čvrsti dokazi protiv njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading