Bludni deda iz Zemuna dobio 6 meseci uslovno: Napastvovao devojčice, a u policiji šokirao izjavom

Autor: Republika

Hronika

15.01.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bludni deda koji je juče napastvovao dve devojčice u Zemunu po sporazumu sa 3. Osnovnim javnim tužilaštvom osuđen je pravnosnažno na 6 meseci zatvora (kućnog) i izrečena mu je mera bezbednosti zabrana prilaženja i komunikacije sa ostećenom na razdaljini od 100 metara u trajanju od jedne godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako saznajemo, starac je načelno priznao delo i kako je rekao na saslušanju nije imao zadnje namere, već su se devojčice grudvale, pa je on hteo jednu da zaštiti i pitao da je on čuva...

Podsećamo, drama se odigrala u Prvomajskoj ulici kod broja 20, gde je predator T. B. primetio kako se dve devojčice igraju.

On je prvo prišao devojčici od 12 godina, vukao je ka sebi za ruku i rekao: "Dođi da te čuvam", međutim, ona se istrgla, pa je uhvatio za ruku njenu drugaricu od 11 godina, a zatim i za glavu rekavši joj: "Dođi da te cokim" i pokušavao da je poljubi, ali se i ona otrgla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading