Sin Nebojše Glogovca učestvovao u napadima na ambasade

Autor:

Hronika

17.08.2017

05:30 >> 16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija po prijavi obezbeđenja na licu mesta zatekla glumčevog sina M. G. (16), koji je izjavio da on i njegova dva druga nisu pravili probleme

RepublikaFoto: Tanjug
Ambasada Francuske u Beogradu

Policija traga za mladićima i devojkama koji su divljali po beogradskim ulicama i kamenjem osuli paljbu na ambasadu Francuske. Oni se terete i da su lupali na vrata zgrade austrijske ambasade, nakon čega su radnici obezbeđenja slučaj prijavili policiji.

Kako Srpski telegraf saznaje, u grupi pomahnitalih tinejdžera bio je i M. G. (16), sin poznatog srpskog glumca Nebojše Glogovca, koji nije učestvovao u incidentu.

Reagovalo obezbeđenje

- Sve se odigralo u utorak oko ponoći. Grupa od desetak mladića i devojaka išla je Pariskom ulicom. Smejali su se i šalili, a kad su došli do zgrade francuske ambasade, jedan nasilnik koji je imao kamen u ruci bacio ga je i udario o fasadu. Njegovi drugovi i drugarice nastavili su da se smeju i da ga bodre, a on je potom dohvatio kamenicu i bacio je na ulicu - kaže naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, tinejdžeri su se potom spustili niz ulicu, a ponovo je došlo do incidenta ispred ambasade Austrije.

- Jedna devojka iznenada se zatrčala ka zgradi i počela je da lupa po vratima. U tom trenutku izašli su pripadnici obezbeđenja, koji su ih upozorili da se smire ili će zvati policiju. Pojedini mladići i devojke su se onda razbežali - dodaje naš sagovornik.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, a patrolu su mirno ispred zgrade ambasade sačekali Glogovčev sin M. G., sin sekretara meksičke ambasade D. P. I. (18) i još jedan njihov prijatelj.

Sačekali policiju

- Sin poznatog glumca ispričao je policajcima šta se dogodilo. Rekao im je da je bio u društvu s dečkom i devojkom koji su napravili incidente ispred dve ambasade, ali da on i njegova dva druga nisu učestvovali u tome. On je otkrio ime mladića koji je kamenom nasrnuo na diplomatsko predstavništvo, kao i identitet devojke koja je rukama udarala o vrata druge ambasade - kaže izvor Srpskog telegrafa.
Po M. G. i njegova dva druga došli su roditelji, a policija utvrđuje sve okolnosti u vezi s ovim nesvakidašnjim incidentom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading