Ekskluzivno: Palmi ukrali džip u novogodišnjoj noći!

Autor:

Hronika

15.01.2019

04:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Jedinstvene Srbije na meti lopova!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Marković Palma

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, policija je uhapsila Dalibora J. (23) iz Jagodine zbog sumnje da je pokušao da ukrade skupoceni mercedes predsednika Skupštine Jagodina Dragana Markovića Palme.

Bio pijan

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, dok je Marković bio na dočeku Srpske nove godine.

- Dalibor J. je u toku večeri došao do luksuznog džipa koji se nalazi u Markovićevom vlasništvu i krenuo je da provaljuje u njega. Na njegovu nesreću, a Palminu sreću, u neposrednoj blizini zatekla se jedna žena, koja je snimila da se sumnjivi muškarac mota oko automobila lidera JS - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Dalibor policajcima tvrdio da je samo hteo da preparkira Marković džip, a ne da ga ukrade

Lopov je uspeo da otvori Markovićev džip i uđe u vozilo. U momentu kada ga je pokrenuo, žena mu je prišla i pokušala da ga spreči da pobegne.

- U pomoć joj je priskočio i pripadnik Markovićevog obezbeđenja koji je video da se nešto čudno događa. Zaustavili su lopova i pozvali policiju. Dalibor J. je bio pijan. Kada je priveden u stanicu, ispričao je da je samo želeo da preparkira džip, a ne da ga ukrade. Nakon toga je odlučio da se brani ćutanjem - kaže naš sagovornik.

Palma: Nije tačno da su hteli da mi ukradu auto. To su gluposti

Nakon što su pripadnik Markovićevog obezbeđenja i žena koja se zatekla na licu mesta prepoznali lopova u stanici, Daliboru J. je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako saznajemo, osumnjičeni mladić nije ranije osuđivan, a poznat je po bahatom ponašanju po gradu.

- Nakon završetka istrage biće poznat motiv pokušaja krađe džipa predsednika jagodinske skupštine. Zasad nije poznato da li je auto bio tipovan ili se sasvim slučajno našao na meti lopova - dodaje naš sagovornik.

Demanti

Povodom pomenutog slučaja, kontaktirali smo s Markovićem, koji je negirao da se našao meti lopova.

- Trenutno sam u Sloveniji. Nije tačno da su pokušali da mi ukradu auto, to su gluposti - kratko je prokomentarisao za naš list Marković.

Palma u Ljubljani

Dragan Marković Palma je već narednog jutra sa delegacijom Jagodine otputovao u Ljubljanu, gde se sastao sa gradonačelnikom glavnog grada Slovenije Zoranom Jankovićem.

- U Ljubljanu putujemo na poziv Jankovića, razgovaraćemo o privrednoj, kulturnoj, sportskoj i svakoj drugoj saradnji dva grada, a sastaćemo se i sa rukovodećim ljudima kompanije "Metal sistem", za koju želimo da dođe u naš grad i otvori fabriku - objasnio je Marković.

Političari na meti lopova

  • APRIL 2016. Dvojica mladića ukrala su torbicu lidera Stranke pravde i pomirenja (SPP) i narodnog poslanika Muamera Zukorlića
  • FEBRUAR 2016. Lopovi upali u kuću Srđana Jovića, predsednika Skupštine opštine Lebane i funkcionera SPS, i odneli oko 30.000 evra
  • AVGUST 2017. Opljačkana kuća bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca na Paliluli. Lopovi odneli skupoceni sat i nakit
  • AVGUST 2017. Obijen stan političara Marka Đurišića, funkcionera u stranci Borisa Tadića. Osumnjičeni ukrali 8.000 evra i zlatan nakit
  • NOVEMBAR 2018. Provalnici pokušali su da opljačkaju kuću lidera SPO. Krađa sprečena zahvaljujući bezbednosnim sistemima koje poseduje

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading