Raspisana poternica za ubicom sa Banovog brda, saučesnik u pritvoru

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

13.01.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Čabom Derom raspisana je poternica zbog sumnje da je direktni izvršilac ubistva na Nebojše Miloševića na Banovom Brdu 5. januara, dok je njegovom saučesniku Alenu Cigleru zvanom Mačka određen pritvor.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Der Čaba

Viši sud u Beogradu je odredio pritvor Deru i naložio raspisivanje poternice jer je u bekstvu, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Der i Cigler se sumnjiče za krivično delo teško ubistvo na podnukao način u saizvršilaštvu.


Ovo ubistvo je zabeleženo kamerom sa okolne zgrade, a na snimku se vidi kako zastaje automobil iz kojeg izlazi muškarac u beloj jakni, izvlači pištolj iz torbe i puca u njega, potom ulazi u vozilo i beži u nepoznatom pravcu.



Mediji pišu da je Čaba Der plaćeni ubica koji je pre oko godinu dana izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva kriminalca Branislava Jelačića 2004. godine.

Cigler je uhapšen u Subotici, a sumnja se da je on vozio automobil "punto" kojim se Der dovezao do mesta zločina. Vozilo je pronađeno u Beogradu.

Cigler je u oktobru prošle godine izašao sa višegodišnje robije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading