FILMSKA PLJAČKA MENJAČNICE: Lopovi sa fantomkama odneli 60.000 evra!

Autor: blic.rs

Hronika

16.08.2017

13:10 >> 12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica MN Haus menjačnica u Leskovcu ostala je u sredu ujutru bez 60.000 evra, kada su lopovi s fantomkama na glavama uperili pištolje u radnike obezbeđenja, poprskali ih suzvacem, uzeli novac iz službenog automobila i udaljili se u nepoznatom pravcu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lopovi sa fantomkama ukrali 60.000 evra/Foto: Ilustracija

Kako je potvrđeno u PU Leskovac, pljačka je prijavljena oko 7.40 sati na raskrsnici ulica Vidoje Smilevskog i Solunskih ratnika, u kvartu Radničko naselje, nedaleko od kuće u kojoj živi vlasnica menjačnica.

Dva radnika obezbeđenja svakog jutra nose novac iz te kuće do menjačnica.

Jedan od radnika obezbeđenja je zbog suzavca zadobio lakše povrede.

Inače, kako su očevici ispričali "Blicu", ceo događaj trajao je oko tri minuta i ličio je na filmske pljačke.

- Automobil našeg komšije u kome svakog jutra viđamo dva člana obezbeđenja, je stao kako bi se uključio u raskrnicu i u tom momentu sam čuo neverovatnu škripu kočnica. Dva automobila su se stvorila niotkuda. Verovatno je bila zaseda u pitanju. Jedan mu je preprečio put, blokirao automobil menjačnice, a iz drugog su izašla dva krupnija čoveka sa fantomkama na glavama, pritrčala do automobila sa obezbeđenjem, izvukla pištolje, uzela neku torbu, utrčala u svoje automobile i opet su se uz škripu kočnica filmskom brzinom udaljili - priča čovek koji je scenu posmatrao sa terase stana, gde je pio prvu jutarnju kafu.

On sa te daljine, kaže, nije mogao da vidi prskanje suzavca, ali je video kako radnici obezbeđenja posle par minuta izlaze iz vozila i drže se za oči.

Policija je brzo stigla i blokirala deo Ulice Vidoje Smilevskog, a drugi deo ekipe, potvrđeno nam je, traga za lopovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading