(FOTO) Sahranjen Nebojša koji je brutalno likvidiran ispred porodične kuće na Banovom Brdu

Autor:

Hronika

12.01.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Marković (37) ispraćen je na večni počinak, a iza sebe je ostavio porodicu i brojne prijatelje koji su prisustvovali sahrani.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sahrana Nebojše Markovića

Nebojša Marković (37), koji je brutalno likvidiran ispred porodične kuće na Banovom Brdu sahranjen je danas na beogradskom groblju Lešće.

Nebojša Marković ubijen je 5. novembra. Policija je raspisala potragu za Čabom Derom (38), iz Čantavira kod Subotice, koji je osumnjičen za likvidaciju.

U sklopu istrage uhapšen je Alen Cigler (40) koji se sumnjiči da je saučesnik Čabe Dera. Cigler je javnosti poznat po nadimku Čovek-mačka, a javnost ga je upamtila i po spektakularnom bekstvu iz subotičkog zatvora.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sahrani prosustvovali brojni prijatelji i porodica

Motiv ubistva za sada nije poznat, a Marković nije imao kriminalni dosije.

Iako se pominjalo da je možda ubijen greškom, umesto ženinog brata Aleksandra Šarca, dobro poznatog i srpskoj, ali i italijanskoj policiji, sam način izvršenja međutim pokazuje da su minimalne šanse da je Čaba promašio metu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading