Munjevita akcija policije! Uhapšen i Čumetov stariji brat

Autor:

Hronika

12.01.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku velike akcije hapšenja bezbednosno interesantnih osoba danas je uhapšen i Novak Buha, inače stariji brat Ljubiše Buhe Čumeta.

RepublikaFoto: youtube.com/OA BOKA
Foto: Ilustracija

Kako saznajemo Novak Buha uhapšen je sa određenom količinom marihuane.

Ljubiša Buha Čume je uhapšen u novembru 2015. godine i od tada je stalno u zatvoru, odnosno pritvoru ili kućnom pritvoru koji mu se uračunava u zatvorsku kaznu.

Na kaznu zatvora zatvora od dve godine i osam meseci zatvora na koju je osudjen zbog tri krivična dela među kojima je i prikrivanje kradenog ferarija, pretnji jednom policajcu i ometanja istage, a na 14 meseci zbog vređanja tužioca.

Buha je bio prvi svedok saradnik u Srbiji, i sarađivao je sa tužilaštvom u slučajevima protiv pripadnika "zemunskog klana" i optuženih za ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Policija je inače i danas nastavila sa žestokim udarom na kriminalce u Srbiji .Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako saznajemo, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe.

Takođe, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading