Presudila svađa sa roditeljima: Otkriveno zašto je Albanka pucala sebi u potiljak

Autor: Republika

Hronika

12.01.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle teškog ranjavanja Albanke iz Lučana kod Bujanovca, utvrđeno je da na nju niko nije pucao, već je sama pokušala da se ubije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Incident se dogodio 11.januara oko 15.30 časova u sobi porodične kuće mlade Albanke, koja je sama sebi pucala u vrat i teško se ranila. Nakon zbrinjavanja u Zdravstvenom centru u Vranju, A. A. je hitno prevezena u niški Klinički centar.

Njeno zdravstveno stanje je stabilno u nije životno ugrožena. Danas će u Nišu biti podvrgnuta operativnom zahvatu, kako bi lekari iz vrata izvadili metak.

Prema nepotvrđenim saznanjima, devojka je pokušala da se ubije posle žučne rasprave i svađe sa roditeljima. Navodno nije pristala je da se veri i uda za momka kojeg su joj majka i otac odredili. Ne mireći se sa odlukom roditelja, pucala je iz pištolja sebi u vrat ispod potiljka.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković izjavila je da se rade veštačenja i izvođenje dokaza pomoću parafinske rukavice. Mlada Albanka uspeva da pomera donje i gornje ekstremitete.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading