Ubica vozio punto Sergejevog prijatelja: Detalji likvidacije na Banovom Brdu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćeni ubica Čaba Der (38) iz Subotice, za kojim policija traga zbog sumnje da je likvidirao Nebojšu Markovića (37) ispred kuće u kojoj je živeo na Banovom brdu, na mesto zločina dovezao se fijat puntom koji je u vlasništvu Dragana Alargića (41), prijatelja glumca Sergeja Trifunovića!

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Der Čaba i dalje u bekstvu

Na saslušanju

Kako Srpski telegraf saznaje, automobil kojim je Čaba pobegao pronađen je dan posle ubistva na Novom Beogradu, a na osnovu registarskih tablica utvrđeno je da pripada Alargiću, borcu za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Alargić se ne dovodi u vezu sa zločinom, a utvrđuje se kako je njegov automobil završio kod plaćenog ubice.

Šarac: Neću obezbeđenje, niko mi ne preti

Aleksandar Šarac, pripadnik međunarodne bande kradljivaca nakita Pink Panter i šurak ubijenog Markovića, saslušan je u policiji ubrzo posle zločina. I dalje se ne isključuje mogućnost da je Marković likvidiran upravo zbog Šarčevih neraščišćenih računa, što je on demantovao i odbio policijsko obezbeđenje.

Zanimljivo je i to što su Šarac i Marković živeli u istoj kući.

- Šarac je u policiji rekao da ne zna ko je i zbog čega likvidirao njegovog zeta. On je bio besan i ponavljao je da je odležao svoje zbog ilegalnog držanja oružja. Tvrdio je da mu niko ne preti i rekao da nema potrebe da mu se dodeli obezbeđenje, što su mu policajci predložili - priča naš sagovornik.

Kako dodaje, policija je posavetovala Šarca da povede računa o bezbednosti, a iskaz su dali i ostali članovi Šarčeve i Markovićeve porodice.

- Vozilo je 6. januara pronađeno na parkingu između zgrada na Bulevaru Zorana Đinđića. Vrata na puntu su bila otključana, a prozori otvoreni.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Likvidacija na Banovom Brdu

Proverom tablica utvrđeno je ko je vlasnik punta, a Alargić je završio u policiji, gde je dao iskaz o tome kako je njegov automobil završio kod plaćenog ubice koji ga je potom koristio prilikom izvršenja krivičnog dela - objašnjava naš sagovornik i dodaje da zbog istrage koja je u toku policija ne može da otkrije da li je vozilo prodato ili eventualno ukradeno.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Alargić i Trifunović poznaju se sa protesta za legalizaciju marihuane

Alargić je inače na Fejsbuk profilu neretko objavljivao fotografije s Trifunovićem, na kojima poziraju u majicama sa natpisom "marihuana". Na jednoj slici s njima u društvu bio je i Uroš Ćertić, kaskader i bivši rijaliti-učesnik.

 

 

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su da stupe u kontakt sa Alargićem, ali on nije odgovarao na poruke na Fejsbuku.

Potraga za napadačem

Podsetimo, policija i dalje traga za Čabom Derom, koji se tereti za brutalno ubistvo Nebojše Markovića. Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, plaćeni ubica se zajedno sa saučesnikom puntom dovezao do Markovićeve kuće i izrešetao ga dok je pored automobila rasklapao dečja kolica.

Otključano vozilo s otvorenim prozorima pronađeno dan posle ubistva na parkingu na Novom Beogradu

Napadač je posle zločina pobegao, ali su ga snimile sigurnosne kamere s okolnih objekata. Na osnovu tih video-zapisa Čaba je ubrzo identifikovan, a pretpostavlja se da se krije u nekoj od susednih zemalja.

Hapšen zbog pupoljaka

Dragan Alargić bio je uhapšen 13. decembra 2016, nakon što je policija u njegovom stanu zaplenila oko 100 grama suvih pupoljaka kanabisa. On je, kako su prenosili mediji, bio jedan od osnivača neprofitne organizacije Inicijativa za promenu zakonske regulative kanabisa (IRKA). Alargić je bolovao od kancera, a lečio se uljem kanabisa na dnevnoj bazi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading