Majka momka koji je poginuo kod Kruševca neutešna: Na televiziji sam videla da mi je sin mrtav!

Autor: srbijadanas.com

Hronika

10.01.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Na televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom poresena Mirjana Tamburić, majka vozača nastradalog u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Ilic
Nastradali Stefan Ilić

- To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku - kaže ona. 

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaciji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.

- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu. Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno. Čekali su prvo dete - priča Mirjana.

Telo Mirjaninog sina, Stefana Ilića, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom "Kruševacprevoz". Fijat za čijim je volanom bio Stefan kretoa se iz pravca Kaonika ka Kruševca, dok je autobus išao iz suprutnog pravca, tzv.starim putem Kruševac-Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading