(FOTO) Ovo je muškarac koji je raskomadan u Smederevu: Pojavili se najnoviji detalji ovog stravičnog zločina!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

DNK analiza je potvrdila da su delovi tela pronađeni u kanalu Crvene vode, koji vodi od 7. rejona u Radincu kod Smedereva do Velike Morave, pripadaju Milanu Filipoviću (52) iz Kuršumlije, čiji je nestanak prijavljen 22. decembra prošle godine.

Prvo je pre nekoliko dana u kanalu pronađen trup, a juče i ruke i noge.

Pod sumnjom da su izvršili gnusni zločin, lišili života i potom masakrirali telo nesrećnog čoveka, u Smederevu su uhapšeni i R. P. (43) i njegova nevenčana žena S. P. (25), blic.rs. Njih dvoje su, navodno, u kontakt sa nesrećnim čovekom stupili preko Fejsbuka i on  je on svratio u Smederevo na putu za Švajcarsku, gde drži kafanu. 

Uhapšena ženska osoba je, nezvanično saznajemo, priznala da je učestvovala u tome, da je zbog nje Milan došao u Smederevo, ali ne i ubistvo, za koje tvrdi da je izvršio muškarac s kojim je živela u kući u smederevskoj Ulici Nikole Tesle. On je, navodno, udario Milana Lopatom, nakon čega je ona otišla od kuće i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta je dalje bilo. Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da se nešto loše dogodilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading