Strava i užas u Obrenovcu: Monstrumi koji su zaklali kucu Blekija išarali grad svojim simbolima!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pred Novu godinu na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz Obrenovca na kojem se vidi mladić koji bukvalno kolje psa non-stop ponavljajući dve reči - "kefo zote". Za to vreme ženska osoba sve to snima i povremeno se uključuje u ritual.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Mag
Kefo Zote

U mestu Zabrežje kod Obrenovca nalazi se na desetine simbola ove "avanturističke i samostalne sekte", kako je nazivaju stručnjaci. Međutim, i u parku u blizini jedne srednje škole i gerontološkog centra, pronađeni su isti simboli, pa je strah koji se pojavio među Obrenovčanima, sve veći.

- Čin koji je proizveo opravdanu paniku kod naroda je klasičan primer udžbeničkog satanizma. Ovaj mladić i devojka uradili su ono što satanisti rade vekovima, piše blic.rs. U ovom slučaju nemam informaciju da orgranizacija "Kefo zote" ima jaku i veliku mrežu. Mislim da je reč o slobodnim avanturistima, nazvaću ih tako, koji su radeći jedan brutalan ritual, uspeli da izađu iz anonimnosti - objašnjava za RTV Mag nekadašnji policijski službenik u radu sa sektama Zoran Luković. 

Ovaj stručnjak za sekte apeluje na roditelje da obrate pažnju na to šta deca rade na internetu, jer su u pitanju "okeani" informacija i ideja koja mogu mlade odvesti na pogrešan put.

Da podsetimo, Momak M. Đ. (21) i devojka K. P. (34), koji su učestvovali u surovom ubistvu psa, pa još sve to snimili kamerom, dobili su pritvor od 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading