Hladnokrvni ubica Čaba s Banovog Brda se navodno krije na Kosovu! Bio vođa navijača, družio se s poznatima!

Autor: Republika

Hronika

09.01.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotičanin Čaba Der (39), koji se tereti za ubistvo Nebojše Markovića (37), zeta Aleksandra Šarca, člana bande „Pink pantera“, još je u bekstvu! Prema rečima našeg izvora, osim toga što je Čaba Der profesionalni ubica, koji se nije krio ni pri samoj likvidaciji Markovića, u periodima dok je bio na slobodi nije se naročito trudio da bude nevidljiv! Bio je u društvu mnogih poznatih ličnosti i fotografisao se sa njima, a bio je čak i delegat navijača FK Vojvodina.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der
Der Čaba

Nebojša Marković, zet Aleksandra Šarca, pripadnika ozloglašene bande „Pink panter“, izrešetan je 5. januara u ulici Rajka od Rasine u Beogradu. Dok je Marković rasklapao dečja kolica ispred svoje kuće, prišao mu je muškarac koji nije nosio masku. Napadač je iz torbice izvadio pištolj i izrešetao Markovića, a zatim se vratio u automobil kao da se ništa nije dogodilo.

Ubica je ubrzo identifikovan. Reč je o Čabi Deru iz Čantavira kod Subotice. Prema rečima izvora alo, Der je profesionalni ubica koji je bio umešan u razne likvidacije. Međutim, ono što je mnoge zaintrigiralo je to što je likvidaciju izveo bez ikakvog skrivanja, znajući da ga snimaju kamere, a postavlja se i pitanje otkud on u visokom društvu sa raznim poznatim ličnostima sa srpske estrade.

- Čaba se nimalo nije trudio da bude nevidljiv. Samouvereno se kretao po raznim događajima i uključivao se u razne aktivnosti. Fotografisao se sa poznatim ličnostima, a na jednoj od fotografija se vidi kako sedi sa pevačem Zvonkom Bogdanom, izgledaju kao da opušteno ćaskaju u nekom lokalu dok pevač puši tompus, takođe se slikao sa Darom Bubamarom. Otkud on u takvom društvu, nije poznato. Na jednom od događaja pojavio se kao delegat navijača FK Vojvodina, gde je samouvereno sedeo sa još trojicom momaka - navodi izvor blizak istrazi.

RepublikaFoto: facebook.com/Caba Der

Mnoge je šokirao snimak ubistva na kojem se vidi Derova nonšalancija dok je mrtav hladan pucao u Markovića. Pada u oči da se kao iskusni plaćeni ubica nije nimalo trudio da se maskira, a pretpostavlja se da je znao da će ga snimiti kamera sa nekog objekta.

Marko Nicović, nekadašnji prvi čovek beogradske policije, navodi da ima više razloga zbog kojih se Čaba Der nije maskirao.

- Pošto nije bio maskiran, verovatno je hteo da se vidi i poruči suparnicima da su on i njegova ekipa jači od njih i da na spisku za odstrel imaju još imena. To govori njegovo opušteno ponašanje.Time želi da pokaže i kriminalnim krugovima koliko je jak i da dokaže da se nikoga ne boji.

Kao treći, manje verovatan razlog je to što je psihopata, koji je navikao na ubijanje - kaže Nicović za „Alo!“. 
On ističe i da je Čaba Der pobegao sigurno u van zemlje.

- On je sada na Kosovu, u Albaniji ili zapadnoj Makedoniji, koje su idealne za skrivanje kriminalaca iz svih delova sveta. Pošto Kosovo nije postalo član Interpola, sada je prava meka za kriminalce. Tamo se boravak naplaćuje, od smeštaja i drugih usluga, pa skrivanje jednog takvog ubice mesečno košta od 8.000 do 10.000 evra - ističe sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading