MISTERIJA: Veslač drogiran lutao po gradu?

Autor:

Hronika

16.08.2017

05:38 >> 06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martin Mačković (22) bio na žurki s prijateljima, a potom otišao u stan, spakovao se i nestao. Pronađen dva dana kasnije i zbrinut u bolnici.

RepublikaFoto: VSS
Martin Mačković

Martin Mačković (22), proslavljeni srpski veslač za kojim je berlinska policija tragala dva dana, najverovatnije je bio pod dejstvom narkotika. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Mačković je pronađen na ulici, nakon čega je zbrinut u bolnici.

Razbio telefon

- Veslač je bio vidno ošamućen, ali mu nisu konstatovane nikakve povrede. Lekari su ga pregledali, a uradili su i toksikološke analize. Pretpostavlja se da je bio drogiran, ali će daljom istragom biti utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem - kaže naš sagovornik.

Kako se dodaje, Mačković je pronađen dok je dezorijentisan sedeo na ulici.

- Mladić je bio na žurki sa prijateljima, gde su navodno koristili narkotike i pili alkohol. On je iznenada otišao sa žurke i vratio se u stan u kojem je odseo s prijateljima. Razbio je telefon, izbrisao profil na Fejsbuku, a potom se spakovao i nestao - kaže naš izvor.

Kako se Mačković nije vraćao ni javljao prijateljima, alarmirana je policija.

- Drama je počela u subotu, a u potragu su se uključili i Martinovi drugari. Svi su tragali za njim, a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Tek dva dana kasnije, srpski veslač pronađen je živ i zdrav. Bio je pogubljen i iscrpljen, ali se na sreću sve dobro završilo. Svima je laknulo što su ga našli - kaže naš sagovornik.

Studira na Berkliju

Podsetimo, Mačković, koji studira na Univerzitetu Berkli u Kaliforniji, krenuo je na putovanje po Evropi s dvojicom prijatelja, Poljakom i Amerikancem. Oni su isplanirali da po tri dana provedu u Amsterdamu, Berlinu i u Budimpešti. Međutim, Mačković je prijateljima pokvario odmor i nestao bez traga. U potragu za srpskim veslačem angažovala se i njegova porodica apelima na društvenim mrežama.

Mačković je inače jedan od najpoznatijih srpskih veslača. On je nedavno na Svetskom prvenstvu u Plovdivu osvojio bronzanu medalju zajedno sa Viktorom Pivačom u dvojcu kormilara.

Sestra: Moj brat je uznemiren

Nakon što je Martin pronađen, na Fejbuku se oglasila njegova sestra Ana.

- Dragi prijatelji, moj brat Martin je pronađen u bolnici u Nemačkoj. On je fizički dobro, samo je malo uznemiren. Uskoro će se vratiti kući. Naša porodica neizmerno je zahvalna svima za svu pomoć - napisala je Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading