(FOTO) Šiptari provocirali na Božić: Usred Beograda pisali "UČK" po kolima!

Autor:

Hronika

08.01.2019

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je juče uhapsila trojicu Albanaca zbog sumnje da su u noći između 6. i 7. januara usred Beograda ispisivali simbole terorističke UČK u snegu na automobilima! Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, nema sumnje da se radi o čistim provokacijama jer su ove poruke vlasnici automobila pronalazili na Božić!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šiptarski provokatori vršljali po Beogradu

- Incident se dogodio u Ulici Koste Nađa u naselju Mirijevo. Na najmanje petnaestak automobila bile su ostavljeni simboli takozvane oslobodilačke vojske Kosova. Građani su ujutru ostali u šoku kada su došli do svojih vozila - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Jedan od ljudi koji se našao na meti šiptarskih ekstremista ispričao je za naš list da je jasno da je neko želeo da ih isprovocira.

Uhapšena trojica

Kako Srpski telegraf saznaje, policija je brzo reagovala i zbog ispisivanja simbola šiptarskih terorista uhapsila tri osobe. Radi se o trojici mladića od kojih je jedan doputovao sa Kosova, a dvojica žive u Beogradu! Oni će biti izvedeni pred tužioca, koji će se izjasniti o njihovoj daljoj sudbini.

- Sa detetom sam krenuo u položajnike, a kada sam došao da svog auta, imao sam šta da vidim. Na mom vozilu veličali su se teroristi koji su ubijali Srbe, i to na najradosniji hrišćanski praznik. U besu sam se okrenuo oko sebe u nadi da ću videti počinioce. Njih nisam, ali jesam isti znak ispisan svuda okolo, na brojnim automobilima. Nadam se da će počinioce uhvatiti i da će ih najstrože kazniti - rekao nam je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading