"Bila je devojka za primer, strašno je to što se desilo": Komšije imaju samo reči hvale za tragično nastradalu Ivanu Rošulj

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

06.01.2019

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Rošulj (23) poginula je u petak uveče u kupatilu porodične kuće u selu Stajićevo kod Zrenjanina, kada ju je dok se tuširala "udarila" struja.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivana Rosulj
Ivana Rošulj

Kobne večeri, Ivanin brat Igor, koji ima 19 godina, bio je u komšiluku, dok je ona bila kući sa roditeljima, Stanom i Ivicom, i bakom. Otac Ivica, policajac u Sečnju, spremao se za posao, za treću smenu, kada je Ivana ušla u kupatilo da se istušira.

Dok se kupala, iz još neutvrđenog razloga, došlo je do strujnog udara i devojka je na licu mesta preminula. Telo nesrećne devojke prevezeno je u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a u kući je obavljen i uviđaj da bi se utvrdilo kako je Ivana stradala i šta je izazvalo kratak spoj.

U Ulici Milorada Stojanova u Stajićevu, gde je Ivana živela bio je muk. Niko od ljudi sa kojima je Ivana provela ceo život nije mogao da veruje da je više nema, da je poginula.

 

 

- Strašno je to što se desilo. Jadna Ivana, ali i njeni roditelji Stana i Ivica, brat Igor, baka. U petak uveče samo smo čuli kako kola Hitne pomoći zavijaju. Ni na kraj pameti nam nije bilo da se nešto desilo Ivani, mislili smo da je baki loše i da zbog toga dolazi Hitna pomoć - bio je prvi komentar komšija iz ulice u kojoj je Ivana odrasla.

Meštani Stajićeva o Ivani imaju samo reči hvale.

- Bila je devojka za primer. Lepo vaspitana, fina, vredna. Blago majci koja je rodila! To bi je najtačnije opisalo. Uvek je želela da pomogne ljudima. Volela je društvo, imala puno drugarica i drugova - navele su njene komšije.

Želela da postane policajka

Ivana Rošulj je radila u zrenjaninskoj firmi za proizvodnju kablova "Drekslmajer" u kojoj je zaposlena i njena majka Stana. Sada su, zbog praznika, bile na kolektivnom godišnjem odmoru. Prethodno je radila i u Novom Sadu, ali se vratila u rodno Stajićevo i prebacila u zrenjaninsku fabriku.

- Životna želja joj je bila da postane policajka. Htela je da nasledi oca Ivicu, koji je policajac u Sečnju. Nedavno je predala dokumenta MUP-u. Nadala se da će je pozvati i da će uskoro ići na kurs za policajke. Nažalost, nije uspela da ostvati svoju želju - kazali su meštani Stajićeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading